Osaamistehdas kerää palveluiden käytöstä tietoa evästeillä. Tietoa käytetään tuotekehitykseen, palveluiden toimittamiseen ja personointiin sekä mainonnan ja markkinoinnin kohdentamiseen. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme.

Anniskelupassit.fi:n yhteistyökumppaniksi

Anniskelupassit.fi etsii nyt oppilaitoskumppaneita mukaan luomaan valtakunnallista Anniskelupassi.fi-palvelua. Ilmoittakaa anniskelupassitesteistä ja -koulutuksista sivuillamme, tavoittakaa entistä enemmän potentiaalisia asiakkaita ja toteuttakaa entistä suositumpia koulutus- ja testitilaisuuksia!

Anniskelupassit.fi on Osaamistehdas Oy:n uusi ja innovatiivinen palvelu, joka kokoaa anniskelupassitestejä tarjoavat oppilaitokset valtakunnallisesti yhdelle sivustolle.

Sivusto tarjoaa mm. mahdollisuuden mainostaa tulevia testejä, on reaaliaikaisesti ajan tasalla testeihin ilmoittautuneista ja heidän maksusuorituksistaan ja lähettää automaattisesti sähköpostit testiintulijoille testeihin liittyvistä tiedoista. Myös väliaikaisen todistuksen automaattinen lähetys testin läpäisseille on mahdollista automatisoida sivuston kautta. Anniskelupassit.fi tarjoaa käyttäjälle helpon ja kätevän tavan löytää ja ilmoittautua testeihin ja hoitaa maksusuoritus ja saada siitä maksukuitti heti ilmoittautumisen yhteydessä. Osaamistehdas Oy markkinoi aktiivisesti Anniskelupassit.fi -sivustoa ja sillä on laajat verkostot alan toimijoihin ja opettajiin.

Lisätietoja oppilaitoskumppaniksi liittymisestä saatte lähettämällä yhteystietonne asiakaspalveluumme yhteydenottopyyntö-lomakkeella, sähköpostitse osoitteeseen info@anniskelupassit.fi tai soittamalla asiakaspalveluumme 0400 809 009.