Osaamistehdas kerää palveluiden käytöstä tietoa evästeillä. Tietoa käytetään tuotekehitykseen, palveluiden toimittamiseen ja personointiin sekä mainonnan ja markkinoinnin kohdentamiseen. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme.

Huomioimme koronan toiminnassamme, lue lisää

Ilmoittautuminen

Anniskelupassitesti pe 14.02.2020

Ilmoittautumisaika on päättynyt
Aika pe 14.02.2020 klo 14.00
Paikka Ava-akatemia, Opus 3, Testitila 1, Herttoniemi
Hitsaajankatu 20
00810 Helsinki
Ava-akatemia, Opus 3, Testitila 1, Herttoniemi
Hitsaajankatu 20
00810 Helsinki
Kielet suomi, ruotsi, englanti
Hinta 52 €
Lisää tietoa testistä  Lisää tietoa testistä 

Ilmoittautuminen on sitova ja testimaksu veloitetaan, mikäli sitä ei peruuteta kirjallisesti vähintään 12 tuntia ennen tilaisuutta.

Lähetämme varausvahvistuksen antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Hinta

verkkomaksu:

52 € Normaali
52 € Opiskelija
32 € Uusintatesti

Lisätiedot

Tervetuloa AVA-akatemian järjestämään anniskelupassitestiin!

Valmistautuminen

Anniskelupassin suorittamiseen voit valmistautua parhaiten lukemalla Valviran julkaisemaa Alkoholiasiat ravintolassa -julkaisua. Testissä käytettävät kysymykset on laadittu tämän julkaisun perusteella. Alkoholiasiat ravintolassa -julkaisun löydät kätevästi Anniskelupassit.fi-sivulta kohdasta Materiaali.

Anniskelupassitestissä on yhteensä 30 kysymystä, joista 80 prosenttiin on vastattava oikein. Vastatessasi 24 kysymykseen oikein, olet läpäissyt testin. Kysymykset ovat monivalintakysymyksiä. Joukossa voi olla myös muutama kysymys, joihin pyydetään lyhyt kirjallinen vastaus.

Testissä

Testitilaisuuteen tullessasi, varaudu todistamaan henkilöllisyytesi. Ennen tilaisuuden alkua sinulta pyydetään myös henkilötunnus anniskelupassin kirjoittamista varten sekä osoite postitusta varten. Testi suoritetaan itsenäisesti, ilman kirjallista apumateriaalia. Testi kannattaa tehdä lyijykynällä, jotta virheen sattuessa voit vielä korjata vastaustasi. Ota siis mukaan lyijykynä ja pyyhekumi.

Testin jälkeen

Palauta testipaperisi testin valvojalle. Testit tarkastetaan ja tulokset sekä väliaikainen todistus lähetetään viikon sisällä testipäivästä. Kun läpäiset testin saat todistukseksi anniskelupassin, joka lähetetään kotiosoitteeseesi. Toimita kopio anniskelupassistasi työpaikallesi.

Onnea testiin!