Osaamistehdas kerää palveluiden käytöstä tietoa evästeillä. Tietoa käytetään tuotekehitykseen, palveluiden toimittamiseen ja personointiin sekä mainonnan ja markkinoinnin kohdentamiseen. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme.

Anniskelupassitestiin ilmoittautuminen

Ilmoittaudu testiin syöttämällä tietosi ja painamalla “rekisteröidy”. Jos olet jo aiemmin rekisteröitynyt palvelumme käyttäjäksi, niin riittää, että kirjaudut sisään. Testin maksutavat näet alla. Jos ilmoitat osallistujan yrityksen laskuun, lähetä viesti osoitteeseen myynti@hygieniapassi.fi (laskutuslisä 10 €).

Tallennamme yhteystietosi, jotta voimme välittää sinulle tärkeitä testeihin liittyviä tietoja. Ilmoittautuminen on sitova ja testimaksu veloitetaan, mikäli emme saa peruutusta kirjallisesti vähintään 12 tuntia ennen tilaisuutta. Lähetämme varausvahvistuksen antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Testin tiedot

Pvm To 13.06.2019
klo 14.00
Kielet suomi, ruotsi, englanti, kiina
Järjestäjä AVA-instituutin kannatusyhdistys
Paikka AVA-instituutti, Luokka 2
Karstulantie 6
00550 Helsinki

Ala-aulan vastaanotto opastaa testitilaan.

Testin tyyppi Normaalitesti
Hinta ALV 0%
  • Testin hinta, verkkomaksu 40,00
  • Testin opiskelijahinta, verkkomaksu 40,00
  • Hylätyn testin uusiminen, verkkomaksu 25,00
Lisätiedot

Tervetuloa AVA-instituutin järjestämään anniskelupassitestiin!

Valmistautuminen

Anniskelupassin suorittamiseen voit valmistautua parhaiten lukemalla Valviran julkaisemaa Alkoholiasiat ravintolassa -julkaisua. Testissä käytettävät kysymykset on laadittu tämän julkaisun perusteella. Alkoholiasiat ravintolassa -julkaisun löydät kätevästi Anniskelupassit.fi-sivulta kohdasta Materiaali.

Anniskelupassitestissä on yhteensä 30 kysymystä, joista 80 prosenttiin on vastattava oikein. Vastatessasi 24 kysymykseen oikein, olet läpäissyt testin. Kysymykset ovat monivalintakysymyksiä. Joukossa voi olla myös muutama kysymys, joihin pyydetään lyhyt kirjallinen vastaus.

Testissä

Testitilaisuuteen tullessasi, varaudu todistamaan henkilöllisyytesi. Ennen tilaisuuden alkua sinulta pyydetään myös henkilötunnus anniskelupassin kirjoittamista varten sekä osoite postitusta varten. Testi suoritetaan itsenäisesti, ilman kirjallista apumateriaalia. Testi kannattaa tehdä lyijykynällä, jotta virheen sattuessa voit vielä korjata vastaustasi. Ota siis mukaan lyijykynä ja pyyhekumi.

Testin jälkeen

Palauta testipaperisi testin valvojalle. Hän postittaa ne AVA-instituuttiin tarkastettavaksi. Kun testi on tarkastettu saat tuloksesi ja väliaikaisen todistuksen sähköpostiisi. Kun läpäiset testin saat todistukseksi anniskelupassin, joka lähetetään kotiosoitteeseesi. Toimita kopio anniskelupassistasi työpaikallesi.

Onnea testiin!

Oletko uusi käyttäjä?

Anna tieto muodossa pp.kk.vvvv. Tieto tarvitaan Anniskelupassiin, eikä sitä luovuteta ulkopuolisille.

Kirjaudu

Maksutavat