Osaamistehdas kerää palveluiden käytöstä tietoa evästeillä. Tietoa käytetään tuotekehitykseen, palveluiden toimittamiseen ja personointiin sekä mainonnan ja markkinoinnin kohdentamiseen. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme.

Anniskelupassitestiin ilmoittautuminen

Ilmoittaudu testiin syöttämällä tietosi ja painamalla “rekisteröidy”. Jos olet jo aiemmin rekisteröitynyt palvelumme käyttäjäksi, niin riittää, että kirjaudut sisään. Testin maksutavat näet alla. Jos ilmoitat osallistujan yrityksen laskuun, lähetä viesti osoitteeseen myynti@hygieniapassi.fi (laskutuslisä 10 €).

Tallennamme yhteystietosi, jotta voimme välittää sinulle tärkeitä testeihin liittyviä tietoja. Ilmoittautuminen on sitova ja testimaksu veloitetaan, mikäli emme saa peruutusta kirjallisesti vähintään 12 tuntia ennen tilaisuutta. Lähetämme varausvahvistuksen antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Testin tiedot

Pvm Ti 23.01.2018
klo 14.00
Kielet suomi
Järjestäjä Perho Liiketalousopisto Oy
Paikka Perho Liiketalousopisto, Töölön kampus, luokka 402
Perhonkatu 11
00100 Helsinki

Luokka 402 sijaitsee 4. kerroksessa. Käynti luokkaan kolmannen kerroksen kautta.

Testin tyyppi Normaalitesti
Hinta ALV 24%
  • Testin hinta, verkkomaksu 45,00
  • Testin opiskelijahinta, verkkomaksu 45,00
  • Hylätyn testin uusiminen, verkkomaksu 25,00
  • Testin hinta, käteismaksu 45,00
  • Testin opiskelijahinta, käteismaksu 45,00
  • Hylätyn testin uusiminen, käteismaksu 25,00
Lisätiedot

Tervetuloa Perho Liiketalousopiston järjestämään anniskelupassitestiin! Tämä anniskelupassitesti suoritetaan tietokoneella tai iPadilla. Testissä on 70 oikein/väärin väittämää, joista vähintään 75 % tulee vastata oikein. Testin suorittaminen kestää tunnin.

Suosittelemme valmistautumaan anniskelupassitestiin huolellisesti. Anniskelupassitestin osallistuja vastaa itse materiaalin hankkimisesta. Lataa suomenkielinen materiaali Alkoholiasiat ravintolassa osoitteessa Anniskelupassit.fi/materiaali.

Anniskelupassitestin osallistujalle lähetetään kutsu sähköpostitse noin viikko ennen testiä.


Oletko uusi käyttäjä?

Anna tieto muodossa pp.kk.vvvv. Tieto tarvitaan Anniskelupassiin, eikä sitä luovuteta ulkopuolisille.

Kirjaudu

Maksutavat