Osaamistehdas kerää palveluiden käytöstä tietoa evästeillä. Tietoa käytetään tuotekehitykseen, palveluiden toimittamiseen ja personointiin sekä mainonnan ja markkinoinnin kohdentamiseen. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme.

Anniskelupassitestiin ilmoittautuminen

Ilmoittaudu testiin syöttämällä tietosi ja painamalla “rekisteröidy”. Jos olet jo aiemmin rekisteröitynyt palvelumme käyttäjäksi, niin riittää, että kirjaudut sisään. Testin maksutavat näet alla. Jos ilmoitat osallistujan yrityksen laskuun, lähetä viesti osoitteeseen myynti@hygieniapassi.fi (laskutuslisä 10 €).

Tallennamme yhteystietosi, jotta voimme välittää sinulle tärkeitä testeihin liittyviä tietoja. Ilmoittautuminen on sitova ja testimaksu veloitetaan, mikäli emme saa peruutusta kirjallisesti vähintään 12 tuntia ennen tilaisuutta. Lähetämme varausvahvistuksen antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Testin tiedot

Pvm Ti 16.04.2019
klo 16.00
Kielet suomi, englanti, thai
Järjestäjä Jyväskylän Ammattikorkeakoulu
Paikka Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Auditorio Tulikari (D205)
Rajakatu 35 D 205
40200 Jyväskylä

Sisäänkäynti pääovesta. Auditorio Tulikari sijaitsee 2. kerroksessa. Sisäänkäynnin läheisyydessä parkkipaikkoja, joiden pysäköinninvalvonta päättyy klo 16.

Testin tyyppi Normaalitesti
Hinta ALV 24%
  • Testin hinta, verkkomaksu 62,00
  • Testin opiskelijahinta, verkkomaksu 62,00
  • Hylätyn testin uusiminen, verkkomaksu 62,00
Lisätiedot

Tervetuloa anniskelupassitestiin! Ilmoittautuminen on lähtökohtaisesti sitova ja mahdolliset peruutukset tulee tehdä viimeistään 12 tuntia ennen testiä sähköpostitse osoitteeseen info@anniskelupassit.fi.


Oletko uusi käyttäjä?

Anna tieto muodossa pp.kk.vvvv. Tieto tarvitaan Anniskelupassiin, eikä sitä luovuteta ulkopuolisille.

Kirjaudu

Maksutavat