Osaamistehdas kerää palveluiden käytöstä tietoa evästeillä. Tietoa käytetään tuotekehitykseen, palveluiden toimittamiseen ja personointiin sekä mainonnan ja markkinoinnin kohdentamiseen. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön.

Anniskelupassitestiin ilmoittautuminen

Ilmoittaudu sivulla näkyvään testiin syöttämällä tietosi kaavakkeeseen ja painamalla “rekisteröidy”. Tämän testin maksutavat näet alla. Tallennamme yhteystietosi, jotta voimme tarvittaessa välittää sinulle tärkeitä testeihin liittyviä tietoja. Mikäli olet jo aiemmin rekisteröitynyt palvelumme käyttäjäksi, niin riittää, että kirjaudut sisään saamillasi tunnuksilla.

Ilmoittautuminen on sitova ja testimaksu veloitetaan mikäli sitä ei peruuteta kirjallisesti vähintään 12 tuntia ennen tilaisuutta. Lähetämme varausvahvistuksen antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Testin tiedot

Päivämäärä
Kello 13.00
Kielet suomi, ruotsi, englanti
Järjestäjä AVA-instituutin kannatusyhdistys
Paikka AVA-instituutti, Citytoimisto Tampere, kokoustila 1
Satakunnankatu 19
33210 Tampere

Katutaso, kokoustila 1. Testitila sijaitsee kulmittain Plevnan vastapäätä. Testitila on avoinna 25 minuuttia ennen testin alkamista.

Testin tyyppi Normaalitesti
Hinta ALV 0%
  • Testin hinta, verkkomaksu 40,00
  • Testin opiskelijahinta, verkkomaksu 40,00
  • Hylätyn testin uusiminen, verkkomaksu 25,00
Lisätiedot

Tervetuloa AVA-instituutin järjestämään anniskelupassitestiin!

Valmistautuminen

Anniskelupassin suorittamiseen voit valmistautua parhaiten lukemalla Valviran julkaisemaa Alkoholiasiat ravintolassa -julkaisua. Testissä käytettävät kysymykset on laadittu tämän julkaisun perusteella. Alkoholiasiat ravintolassa -julkaisun löydät kätevästi Anniskelupassit.fi-sivulta kohdasta Materiaali.

Anniskelupassitestissä on yhteensä 40 kysymystä, joista 75 prosenttiin on vastattava oikein. Vastatessasi 30 kysymykseen oikein, olet läpäissyt testin. Kysymykset ovat monivalintakysymyksiä. Joukossa voi olla myös muutama kysymys, joihin pyydetään lyhyt kirjallinen vastaus.

Testissä

Testitilaisuuteen tullessasi, varaudu todistamaan henkilöllisyytesi. Ennen tilaisuuden alkua sinulta pyydetään myös henkilötunnus anniskelupassin kirjoittamista varten sekä osoite postitusta varten. Testi suoritetaan itsenäisesti, ilman kirjallista apumateriaalia. Testi kannattaa tehdä lyijykynällä, jotta virheen sattuessa voit vielä korjata vastaustasi. Ota siis mukaan lyijykynä ja pyyhekumi.

Testin jälkeen

Palauta testipaperisi testin valvojalle. Hän postittaa ne AVA-instituuttiin tarkastettavaksi. Kun testi on tarkastettu saat tuloksesi ja väliaikaisen todistuksen sähköpostiisi. Kun läpäiset testin saat todistukseksi anniskelupassin, joka lähetetään kotiosoitteeseesi. Toimita kopio anniskelupassistasi työpaikallesi.

Onnea testiin!

Oletko uusi käyttäjä?

Anna tieto muodossa pp.kk.vvvv. Tieto tarvitaan Anniskelupassiin, eikä sitä luovuteta ulkopuolisille.

Kirjaudu sisään

Maksutavat