Osaamistehdas kerää palveluiden käytöstä tietoa evästeillä. Tietoa käytetään tuotekehitykseen, palveluiden toimittamiseen ja personointiin sekä mainonnan ja markkinoinnin kohdentamiseen. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme.

Huomioimme koronan toiminnassamme, lue lisää

Suorita työturvallisuuskoulutus verkossa ja ilmaisia paikkoja nuorille

15.04.2020
Jaa:


Etsitkö uusia mahdollisuuksia lomautuksen tai ravintolan kiinniolon ajaksi? Monella alalla työturvallisuuskortti on tärkeä valttikortti, ellei jopa välttämättömyys. Elintarviketeollisuus tarvitsee työntekijöitä myös poikkeusaikana.

Työturvallisuuskoulutuksen suorittaminen on nyt helpompaa kuin koskaan. Suorita työturvallisuuskoulutus verkossa! Työturvakortit.fi-sivuille on lisätty useita verkossa toteutettavia työturvallisuuskoulutuksia! Kahdeksan tunnin mittaisen työturvallisuuskoulutuksen voi nyt suorittaa helposti kotoa käsin kun käytössä on tietokone, tabletti tai älypuhelin ja mahdollisuus videoyhteydelle koulutuksen ajan. Verkkokoulutuksen suorittaminen on mahdollista kevään 2020 ajan!

Osaamistehdas Oy tarjoaa 21.4. järjestettävään työturvallisuuskoulutukseen paikkoja alle 20-vuotiaille nuorille! Tarjoamme yhden paikan jokaista maksettua koulutuspaikkaa kohden. Ilmoittaudu tai ilmoita työntekijäsi pian!

Lue lisää kampanjasta: Työturvakoulutus nuorelle -kampanja

Ilmoittaudu työturvallisuuskoulutukseen: Työturvakortit.fi

Ajankohtaista