Tervetuloa anniskelupassitestiin. Testi järjestetään Tampereen yliopiston keskustakampuksella, päärakennuksessa tilassa A4.

Anniskelupassitesti järjestetään ti 29.11.2022 klo 10:00. Tarvitset testipäivänä mukaasi kuvallisen henkilöllisyystodistuksen. Tulethan paikalle jo noin 15 minuuttia ennen testin alkua.

>> Ilmoittaudu testiin tämän linkin kautta <<

Kun olet maksanut testin verkkomaksulla, saat käyttöösi veloituksetta 14 vrk Harjoittele.fi-aikaa. Käyttöaika lähetetään maksukoodina sähköpostiisi. Tarjous koskee vain tätä testiä.

Huom! Hotmail-, Outlook- ja MSN-päätteisten sähköpostiosoitteiden sekä viestien perille toimittamisen kanssa on ollut teknisiä haasteita vastaanottavalla Microsoftin palvelimella. Jos et saa meiltä salasanan sisältävää automaattiviestiä, voit uusia salasanan täällä sen jälkeen, kun olet ilmoittautunut. Jos et saa meiltä omaa Harjoittele.fi-koodia, voit käyttää tätä koodia: RVB6KK


Jos sinulla on kysyttävää tai et saa harjoittelukoodia, ota yhteyttä asiakaspalveluumme: info@anniskelupassit.fi tai p. 0400 809 009 (ark. klo 10-13)