Osaamistehdas kerää palveluiden käytöstä tietoa evästeillä. Tietoa käytetään tuotekehitykseen, palveluiden toimittamiseen ja personointiin sekä mainonnan ja markkinoinnin kohdentamiseen. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme.

Huomioimme koronaviruksen toiminnassamme

18.05.2022
Jaa:


Anniskelupassitestit väljissä testitiloissa

Oppilaitoskumppanimme järjestävät anniskelupassitestejä normaalisti väljissä testitiloissa. Anniskelupassitestit järjestetään oppilaitosten toimesta, joten niiden järjestämiseen liittyen sovelletaan viranomaisten antamia ohjeistuksia oppilaitoksille. Pyydämme asiakkaita huomioimaan turvaväli- ja hygieniaohjeistukset. Sairaana ei saa tulla testiin.


Testipaikkoihin ja -aikoihin saattaa tulla muutoksia nopeallakin aikataululla. Jokaiseen osallistujaan ollaan erikseen yhteydessä sähköpostitse, jos ilmoittautumiseen tulee muutoksia.


Huomioimme koronavirustilanteen yhdessä seuraavasti:

  • Jos olet matkustanut ulkomailta Suomeen, noudatathan voimassaolevia suosituksia.

  • Jos sinulla on edes lieviä flunssan oireita tai vatsaoireita, voit siirtää testiosallistumisesi veloituksetta myös alle 12 h ennen tilaisuutta. 

  • Jos testipaikalla on selvästi oireista kärsivä henkilö, pyytää testaaja häntä poistumaan.

  • Pese kädet huolellisesti saippualla ja/tai käytä käsidesiä.

  • Voit halutessasi käyttää kasvomaskia testin aikana. Testaajan on kuitenkin pystyttävä todentamaan osallistujan henkilöllisyys, kun testipaperi palautetaan.


Sairastumis-/karanteenitapauksissa otathan yhteyttä asiakaspalveluumme, niin sovimme kanssasi testiajan peruutuksesta / siirrosta veloituksetta.


Noudatathan lisäksi THL:n hygieniaohjeita käsienpesusta ja yskimisestä.

Ajankohtaista