Osaamistehdas kerää palveluiden käytöstä tietoa evästeillä. Tietoa käytetään tuotekehitykseen, palveluiden toimittamiseen ja personointiin sekä mainonnan ja markkinoinnin kohdentamiseen. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme.

Huomioimme koronan toiminnassamme, lue lisää

Huomioimme koronaviruksen toiminnassamme

31.03.2020
Jaa:


Anniskelupassitestit peruttu poikkeustilan ajaksi

Oppilaitoskumppanimme peruvat anniskelupassitestit 13.5.2020 asti asetetun poikkeustilan ja oppilaitosten sulkemisen vuoksi. Anniskelupassitestit on siirretty poikkeustilan jälkeiselle ajalle ja kaikkiin osallistujiin ollaan yhteydessä sähköpostitse muutoksista.


Uusi koronavirus (covid-19) aiheuttaa perusteltua huolta maailmalla ja Suomessa. Virus aiheuttaa influenssaa muistuttavia hengitystieoireita. Se on riski erityisesti perussairaille ja ikääntyneille.


Asiakaspalvelu palvelee tällä hetkellä sähköpostitse

Poikkeuksellisen tilanteen vuoksi emme pysty tällä hetkellä ottamaan vastaan puheluita. Ota yhteyttä meihin sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella.


Huomioimme koronavirustilanteen yhdessä seuraavasti:


  • Jos olet matkustanut ulkomailta Suomeen (mistä tahansa maasta), ethän osallistu testiin 14 vrk kuluessa paluusta.

  • Jos sinulla on edes lieviä flunssan oireita, voit siirtää tai peruuttaa testiosallistumisesi veloituksetta myös alle 12 h ennen tilaisuutta. 

  • Jos testipaikalla on selvästi flunssan / influenssan tyyppisistä oireista kärsivä henkilö, pyytää testaaja häntä poistumaan.

  • Vältämme kättelyä.


Sairastumis-/karanteenitapauksissa otathan yhteyttä asiakaspalveluumme, niin sovimme kanssasi testiajan peruutuksesta / siirrosta veloituksetta.


Noudatathan lisäksi THL:n hygieniaohjeita käsienpesusta ja yskimisestä.

Ajankohtaista