Osaamistehdas kerää palveluiden käytöstä tietoa evästeillä. Tietoa käytetään tuotekehitykseen, palveluiden toimittamiseen ja personointiin sekä mainonnan ja markkinoinnin kohdentamiseen. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme.

Huomioimme koronan toiminnassamme, lue lisää

Huomioimme koronaviruksen toiminnassamme

06.09.2021
Jaa:


Anniskelupassitestit välijissä testitiloissa

Oppilaitoskumppanimme järjestävät anniskelupassitestejä normaalisti väljissä testitiloissa. Anniskelupassitestit järjestetään oppilaitosten toimesta, joten niiden järjestämiseen liittyen sovelletaan viranomaisten antamia ohjeistuksia oppilaitoksille. Pyydämme asiakkaita huomioimaan turvaväli- ja hygieniaohjeistukset. Sairaana ei saa tulla testiin.


Testipaikkoihin ja -aikoihin saattaa tulla muutoksia nopeallakin aikataululla. Jokaiseen osallistujaan ollaan erikseen yhteydessä sähköpostitse, jos ilmoittautumiseen tulee muutoksia.


Asiakaspalvelu palvelee tällä hetkellä ensisijaisesti sähköpostitse

Ota yhteyttä meihin ensisijaisesti sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeellaPuhelinpalvelumme palvelee tällä hetkellä arkisin klo 10–12.


Huomioimme koronavirustilanteen yhdessä seuraavasti:

  • Jos olet matkustanut ulkomailta Suomeen, noudatathan voimassaolevia suosituksia.

  • Jos sinulla on edes lieviä flunssan oireita tai vatsaoireita, voit siirtää testiosallistumisesi veloituksetta myös alle 12 h ennen tilaisuutta. 

  • Jos testipaikalla on selvästi oireista kärsivä henkilö, pyytää testaaja häntä poistumaan.

  • Pese kädet huolellisesti saippualla ja/tai käytä käsidesiä.

  • Vältämme kättelyä ja pidämme huolen turvaväleistä.

  • Suosittelemme kasvomaskia testin aikana. Testaajan on kuitenkin pystyttävä todentamaan osallistujan henkilöllisyys, kun testipaperi palautetaan.


Sairastumis-/karanteenitapauksissa otathan yhteyttä asiakaspalveluumme, niin sovimme kanssasi testiajan peruutuksesta / siirrosta veloituksetta.


Noudatathan lisäksi THL:n hygieniaohjeita käsienpesusta ja yskimisestä.

Ajankohtaista

{