Osaamistehdas kerää palveluiden käytöstä tietoa evästeillä. Tietoa käytetään tuotekehitykseen, palveluiden toimittamiseen ja personointiin sekä mainonnan ja markkinoinnin kohdentamiseen. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme.

Huomioimme koronan toiminnassamme, lue lisää

Huomioimme koronaviruksen toiminnassamme

11.05.2020
Jaa:


Anniskelupassitestaus jatkuu 14.5. alkaen

Oppilaitoskumppanimme pääsevät jatkamaan toimintaansa lähiopetuksena 14.5. alkaen ja myös anniskelupassitestaus jatkuu. Anniskelupassitestejä järjestetään ainakin 31.5.2020 asti pienryhmille, joissa pystytään järjestämään tarvittavat turvavälit osallistujien välille. Anniskelupassitestejä järjestetään myös kesällä.


Uusi koronavirus (covid-19) aiheuttaa perusteltua huolta maailmalla ja Suomessa. Virus aiheuttaa influenssaa muistuttavia hengitystieoireita. Se on riski erityisesti perussairaille ja ikääntyneille.


Asiakaspalvelu palvelee tällä hetkellä ensisijaisesti sähköpostitse

Poikkeuksellisen tilanteen vuoksi asiakaspalvelunumerossamme on ollut ruuhkaa. Ota yhteyttä meihin ensisijaisesti sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeellaPuhelinpalvelumme palvelee tällä hetkellä arkisin klo 10–12.


Huomioimme koronavirustilanteen yhdessä seuraavasti:

  • Huolehdi hyvästä käsihygieniasta.

  • Jos olet matkustanut ulkomailta Suomeen (mistä tahansa maasta), ethän osallistu testiin 14 vrk kuluessa paluusta.

  • Jos sinulla on edes lieviä flunssan oireita, voit siirtää tai peruuttaa testiosallistumisesi veloituksetta myös alle 12 h ennen tilaisuutta. 

  • Jos testipaikalla on selvästi flunssan / influenssan tyyppisistä oireista kärsivä henkilö, pyytää testaaja häntä poistumaan.

  • Vältämme kättelyä.


Sairastumis-/karanteenitapauksissa otathan yhteyttä asiakaspalveluumme, niin sovimme kanssasi testiajan peruutuksesta / siirrosta veloituksetta.


Noudatathan lisäksi THL:n hygieniaohjeita käsienpesusta ja yskimisestä.

Ajankohtaista