Yleiset tilaus- ja toimitusehdot:

Anniskelupassit.fi / Nuumi Oy

26.6.2024

Anniskelupassitestin hinta sisältää:

 • Yhden testitilaisuuden

 • Testin läpäisseille todistus

 • Anniskelupassi kotiin postitettuna

Huom. Ilmoittautuminen anniskelupassitestiin on lähtökohtaisesti sitova.

Asiakas/tilaaja on velvollinen huolehtimaan, että

 • hän tulee ajoissa paikalle ja noudattaa Anniskelupassit.fi:n vahvistussähköpostissa annettuja ennakko-ohjeita

 • hänen ilmoittautumisessaan antamat yhteystiedot ovat oikeita ja toimivia (puhelinnumero, osoite, sähköpostiosoite jne.) ja, että osoite on voimassa vähintään kuukauden ajan testipäivästä.

 • hänellä on tarvittava, voimassa oleva henkilöllisyystodistus (esim. passi, henkilökortti tai suomalainen ajokortti) mukana testiin tullessaan. Anniskelupassit.fi pidättää oikeuden laskuttaa esim. puutteellisten henkilöllisyystodistuksien takia käyttämättä jätetyn testiajan. Lista hyväksyttävistä dokumenteista on luettavissa osoitteessa http://anniskelupassit.fi/usein-kysytyt-kysymykset

 

Peruutustapauksissa Anniskelupassit.fi noudattaa seuraavaa linjaa:

 • Normaalin anniskelupassitestin kirjallisen peruutusilmoituksen (esim. sähköpostin) on oltava perillä Anniskelupassit.fi:llä viimeistään 12 h ennen testitilaisuuden alkua. Anniskelupassit.fi pidättää oikeuden laskuttaa myöhässä peruttu tai kokonaan peruuttamatta jätetty testi.

 • Erityistilannetesti, joka on sovittu testaajan kanssa erikseen (esim. suullinen testi, sanakirjatesti tms.): kirjallinen peruutus (sähköposti) on oltava perillä Anniskelupassit.fi:llä viimeistään 12 h ennen testitilaisuuden alkua. Anniskelupassit.fi pidättää oikeuden laskuttaa myöhässä peruttu tai kokonaan peruuttamatta jätetty testi laskutetaan.

 • Poikkeus: Kirjallinen, toiselle kielelle käännetty anniskelupassitesti: ilmoittautuminen käännettyyn anniskelupassitestiin on lähtökohtaisesti sitova. Kirjallinen peruutus (sähköposti) on oltava perillä Anniskelupassit.fi:llä 14 vrk. ennen testiä. Myöhään peruttu tai peruuttamatta jätetty testi laskutetaan aina.

 • Erikseen tilatut yksityistestit työpaikalle tai muille ryhmille: henkilömäärä on vahvistettava viimeistään 7 vrk. ennen testitilaisuutta. Sovitut matkakulut + vahvistettu henkilömäärä toimii laskutusperusteena mikäli muusta ei ole kirjallisesti sovittu. Laskutuslisä on 10 € sis. alv. / lasku.

 • Maksetun verkkomaksun palautus, kun testattava ei halua varata uutta testiaikaa tilalle: asiakkaan tehdessä kirjallisen peruutuksen ehdoissa mainitun peruutusajan puitteissa Anniskelupassit.fi pidättää palautettavasta maksusta 2,50 € (sis. alv. 24 %) toimisto- ja käsittelykulua jokaista testiperuutusta kohden.

 

Anniskelupassit.fi verkkokaupasta tilattujen lähetysten toimitus ja/tai säilytys

Anniskelupassit.fi verkkokaupan kautta tehty kirjatilaus postitetaan normaalina lähetyksenä mikäli asiakas ei erikseen ilmoita, että haluaa noutaa tilauksen. Anniskelupassit.fi sitoutuu käsittelemään lähetyksiä huolellisesti ja toimittamaan tilatun aineiston postiin viipymättä. Anniskelupassit.fi ei kuitenkaan vastaa mahdollisista postissa kadonneista lähetyksissä.

Anniskelupassit.fi verkkokaupan kautta tehty sähköisen materiaalin tilaus toimitetaan asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen maksun suorittamisen jälkeen.

Anniskelupassien toimitusten osalta asiakas vastaa itse siitä, että on ilmoittanut selkeästi oikeat, ajan tasalla olevat nimi- ja yhteystiedot (osoite on voimassa vähintään kuukauden testipäivästä).

Testihintaan sisältyy yksi postitus. Mikäli asiakkaan yhteystiedot ovat virheelliset ja lähetys palautuu postista takaisin lähettäjälle tulee asiakkaan itse huolehtia, että lähetys noudetaan.

 

Palautusoikeus ja mahdolliset huomautukset

Anniskelupassit.fi verkkokaupasta tilattujen kirjojen palautusoikeus on 14 vrk. Tilatun tuotteen on oltava käyttämätön ja myyntikuntoinen.

Huomautukset koskien vastaanotettuja toimituksia on tehtävä viipymättä, kuitenkin viimeistään 5 vrk.:n sisällä tilauksen vastaanottamisesta. Mahdollisista palautuksista on sovittava kirjallisesti erikseen asiakaspalvelun kanssa.

Jos asiakas ei ole saanut anniskelupassia tai verkkokaupan tuotetta, tulee tästä ilmoittaa kirjallisesti (sähköpostitse) Anniskelupassit.fi:lle 2 kuukauden kuluessa testi- tai tilauspäivästä.

 

Tilattujen ja noudettavien lähetysten säilytys

Anniskelupassit.fi verkkokaupasta tilatut lähetykset on noudettava viipymättä. Anniskelupassit.fi ei säilytä lähetyksiä yli kuukautta pidempään eikä vastaa noutamatta jääneiden lähetysten jatkosäilytyksestä. Anniskelupassit.fi ei myöskään vastaa ennalta sopimatta lähetettyjen lähetysten säilytyksestä.


Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

www.paytrail.com 


Nämä ehdot ovat voimassa toistaiseksi. Anniskelupassit.fi pidättää oikeudet muutoksiin.


Nuumi Oy (y-tunnus: 3420554-9) / Anniskelupassit.fi 2020