Harjoittele.fi - paras keino harjoitella teoriaa ja vastaustekniikkaa


Oletko haaveillut anniskelupassin hankkimisesta, mutta epäröit testin vaatimusten edessä? Harjoittele.fi tarjoaa pelinomaisen tavan harjoitella testin aihealueita ja parantaa vastausvalmiutta. Yli 300 kysymyksen valikoima varmistaa, että hallitset anniskelupassin edellyttämät tiedot ja taidot perusteellisesti. Opiskelu ei ole koskaan ollut näin vaivatonta!


Anniskelupassi avaa ovia työelämässä!


Anniskelupassi on todistus, jolla osoitat osaavasi alkoholijuomien anniskeluun liittyvät säännöt, ohjeet ja lainsäädännön. Se on välttämätön, kun työskentelet anniskelupaikan vastaavana hoitajana tai hänen sijaisenaan. Saat anniskelupassin, kun läpäiset anniskelupassitestin. Anniskelupassitesti ei kuitenkaan ole sellainen, jonka voi läpäistä ilman kunnollista valmistautumista! 


Anniskelupassitestin rakenne, tehtävätyypit ja pisteiden määrät vaihtelevat oppilaitoksittain. Testissä tulee olla ainakin 30 kysymystä ja läpipääsyyn vaaditaan vähintään 80 % oikeita vastauksia. Kysymykset ovat tyypiltään joko oikein/väärin -väittämiä tai monivalintakysymyksiä. Kaikki kysymykset perustuvat Valviran Alkoholijuomien anniskelu -julkaisuun.


Panosta ammattitaitoosi ja suorita anniskelupassitesti kunnialla!


Valviran julkaisema Alkoholijuomien anniskelu -kirja käy läpi testin aihealueen teorian läpikotaisesti. Harjoittele.fi väittämien avulla voit testata osaamistasi ja panostaa niihin aiheisiin, jotka ovat sinulle haastavampia. Harjoittele.fi:n kattavat ja monipuoliset harjoittelutestit auttavat syventämään tietämystäsi anniskeluun liittyvistä säännöistä, ohjeista ja lainsäädännöstä. Jokainen testiväittämä selitetään auki ymmärrettävästi oppimisen tueksi!


Harjoittele.fi - paras tapa valmistautua anniskelupassitestiin!


Voit harjoitella anniskelupassitestin kysymyksiä missä ja milloin tahansa!


Valitse juuri sinulle sopiva vaihtoehto:

  • 3 päivää vain 3,90 €
  • 7 päivää vain 7,90 €
  • 14 päivää vain 9,90 €

Satsaa ammattitaitoosi ja avaa ovet uusiin mahdollisuuksiin anniskelupassin avulla!