Anniskelupassin hinta

Anniskelupassitestin hinnat vaihtelevat oppilaitoskohtaisesti:

  • Ava-akatemia: Normaalihinta 53 € ja hylätyn testin uusintahinta 43 €.


  • Perho: Normaalihinta 50 € ja hylätyn testin uusintahinta 30 €.

  • Jyväskylän ammattikorkeakoulu: Normaalihinta 62 €.

  • Redu Edu Oy: Normaalihinta 65 €.


Huomioithan, että hinnat sisältävät ALV 24 %. Ava-akatemian tai Perhon kautta tehty uusintatesti on ensimmäistä testikertaa edullisempi. Tarkemmat hinta- ja maksutapavaihtoehdot näet kunkin anniskelupassitestin kohdalta. Kaikki tulevat anniskelupassitestimme näet täältä.


HUOM: Hinnat ovat normaalihintoja, jotka voivat muuttua esim. poikkeusjärjestelyjen vuoksi. Tarkista hinta aina kyseisen anniskelupassitestin tiedoista.


MAKSUTAVAT

  • PankkimaksutNordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki

  • Korttimaksaminen: Visa, Mastercard ja American Express

  • Mobiilimaksaminen: MobilePay, Pivo, Siirto ja Apple Pay

HARJOITTELE TESTIÄ VARTEN

Tilaa harjoitteluaikaa anniskelupassitestiin valmistautumista varten Harjoittele.fi-sivustoltamme. Ostamalla harjoitteluaikaa pääset tekemään harjoittelutestejä noin 1000 väittämän kysymyspankista.


HINNASTO:

3 päivän harjoitteluaika 4,90 €

7 päivän harjoitteluaika 7,90 €

14 päivän harjoitteluaika 9,90 €


ANNISKELUPASSIT TYÖNTEKIJÖILLE?

Pyydä tarjous anniskelupassitestauksesta ja harjoitteluajasta. Anniskelupassit.fi tarjoaa anniskelupassitestausta yhdessä oppilaitoskumppaniensa kanssa. Hinta on sama kuin testin normaali verkkomaksuhinta (sis. ALV 24 %). Laskutuslisämme on 10 € per lasku. Samalle laskulle voi yhdistää myös Hygieniapassi.fi:n ilmoittautumisia. 


Voit tilata myös maksukoodeja! Käyttämällä maksukoodeja työntekijät voivat itse valita sopivan testipäivän anniskelupassin suorittamiseen ja ilmoittautua helposti mukaan. Kaikkiin yrityspaketteihin voi liittää myös anniskelupassin harjoitteluaikaa Harjoittele.fi -palvelussa.


Haluatko tilata isomman paketin? Tee tarjouspyyntö, niin räätälöimme juuri tarpeisiinne sopivan paketin!


Klikkaa ja jätä tarjouspyyntö tästä.


Jäikö jokin askarruttamaan?

Asiantunteva ja ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa vastaamaan kysymyksiisi! Mikäli sinulla on kysyttävää anniskelupassin hinnoista tai muista palveluihimme liittyvistä asioista, ota rohkeasti yhteyttä. Tavoitat meidät puhelimitse tai sähköpostitse.

Palvelemme arkisin klo 10–13
Osaamistehdas Oy
[email protected]
p. 0400 809 009


Näet kaikki testikohtaiset anniskelupassien hinnat täältä.