UUTTA: Valmistaudu anniskelupassitestiin verkkokoulutuksessa

Anniskelupassit.fi:n oppilaitoskumppanit Ava-akatemia ja Jyväskylän ammattikorkeakoulu tarjoavat nyt myös verkkokoulutuksia Anniskelupassit.fi-sivustolla! Valmistaudu anniskelupassitestiin koulutuksessa, kysy kouluttajalta ja keskustele. Koulutuksissa käydään läpi alkoholijuomien anniskelua ja alkoholilainsäädäntöä Valviran materiaaliin pohjautuen.

Ensimmäinen anniskelupassin verkkokoulutus (kertauskoulutus) järjestetään suomeksi 3.2.2022 klo 10–12. Koulutusvalikoima täydentyy tammi-helmikuun 2022 aikana. Valikoimiin tulossa myös englanninkielisiä koulutuksia!

Verkkokoulutukset järjestetään helppokäyttöisellä Teams-verkkoalustalla. Suosittelemme seuraamaan koulutusta tietokoneen ruudulta.

Tunnistat verkkokoulutukset testilistauksessa oranssista taustasta. Ilmoittautuminen onnistuu myös testi-ilmoittautumisen yhteydessä. Koulutusaikataulu löytyy kokonaisuudessaan täältä

Koulutuksien hintaan ei sisälly testiä. Anniskelupassitestiä ei voi suorittaa verkossa. Muistutamme myös, että kaikki anniskelupassitestit pohjautuvat Valviran materiaaliin, jonka löydät helposti Anniskelupassit.fi:n materiaali-sivulta.

Tervetuloa mukaan koulutuksiin!